4.26.2011

Tut Boğazını Emma:(

Bugün 4. günüm ve akşam misafirlerimiz vardı dolayısıyla biraz homidi homidi yedim ama az. :( Neden diye bir sor? Kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum. Sofraya oturduk daha dk.1 tabağıma salata aldım, aaaaa!rejim mi yapıyorsun yoksa sen diye sormaya başladılar. Ben de hayır dedim ve bunu ispat etmek için ufak birşeyler yedim. :(
Diyet yaptığımı söylemek istemiyorum çünkü insanların beni her gördüğünde aaaa! zayıflamışsın veya aaaa!kilo almışsın gibi abuk yorumlar yapmasını istemiyorum. Aslında birşey itiraf ediyim mi, ben halimden memnunum. Ordan burdan taşan bir fazlalığım yok, istediğim kıyafetin içine girebiliyorum şimdilik ama yaşım ilerledikçe sorun olacak bana bu kilolar biliyorum, önlem almak istiyorum.
En büyük sorun da bu zaten sanırım. Şimdilik kendim için değil de milletin çenesi kapansın diye zayıflamak istiyorum tabi bunu kendime itiraf etmekten sakınıyorum.
Genelde kilom ön planda değildir benim, evet şişkoyum ama dedim ya boyumla dengeleyebiliyorum tabi o da bir yere kadar oluyor. :)))
Kimse birinin yüzüne karşı sen şişkosun, çirkinsin diyemez bana da demiyorlar. Hatta ben şişkoyum dediğim de bunun aksini ispat etmek için şekilden şekile girmiyorlar mı, çok gülüyorum. Pis yalançılar, kibar olacağım diye yalan söylüyorlar. :)) Sırf siz yalan söylemeyin, yalan söylemek zorunda kalmayın diye zayıflıyorum. :P Sen şişman değilsin yapılısın diyorlar, balık et de değilsin yapılısın yani sen bir devsin demenin kibarcası mı bu bilemiyorum. :P
Yarın bir diyet listesine başlamayı düşünüyorum, başlarsam veririm sizlere de.
Bir de ben blog okuruyken böyle inanamazdım, yapmacık gelirdi tüm bu blog işleri, benim blogum olsa benim de okurlarım olur mu, bana da yorum yazarlar mı, nasıl böyle oluyor, insanlar nasıl tanımadan kaynaşıyor, vs.vs. diye merak ederdim.
Şimdi dün bir bugün iki sizin yorumlarınızı görünce gerçek olduğunu anladım, danışıklı dövüş yokmuş. :))) Ve çok mutluyum. İlk başta insan biraz çekiniyor yazı yazmaya hatta başka bir bloga yorum yazmaya amma velakin zamanla gözünle görmeden de kulağınla duymadan da kişileri tanımaya başlıyorsun yazdıklarıyla ve hatta sevmeye sanırım. Garip ama gerçek bu yanılmıyorsam. :))

10 yorum:

hanımanne dedi ki...

merhaba emme cım benim adım rukiye bende senin gibi yorum yapsam ne diyecekler ,rahatsız mı olurlar yada severler mi diye düşünüyordum.yada yayınladıklarım çok mu garip diye düşünürdüm .şimdi ise bana yorum yapıldı mı mutlu oluyorum . yorumlarıma da cevap geldi mi havalara uçuyorum.ziyaretini beklerim bloğuma .devam canım kimselere de söyleme nazar değmesin sevgilerimle

muko dedi ki...

merhaba
öncelikle blogun hayırlı olsun,direk senli benli konuşmaya geçtim umarım samimiyetimden rahatsız olmazsın:)

öncelikle tebrik ederim diyetin inşş istedğin kiloya düşersin benimde başımın belası bu kilolar ve neredeyse ömrüm boyunca diyet yapmak zorunda kaldım sonuç mu verdim kilo aldım geri kilo verdim aldım verdim aldım yıllardır bu böyle maalesef,şu sıra yine dyetteyim ama kendimi çok sıkmıyorum bakalım yavaş yavaş acelem yok ya:)

sevgilerleeeee

Emma dedi ki...

merhaba rukiyecim yalnız olmadığıma sevindim. :) Benim hiç ümidim yoktu aslında başlarken 3-5 ay sonra yavaş yavaş oturur herşey, alışırım bloga, yorumlar da gelmeye başlar diye düşünüyordum ama öyle değilmiş, çok sevindim. :))))
aslında ziyaret ediyorum çünkü henüz çok az blog izlediğimden fırsat buluyorum herkesi okumaya ama yorum bırakamıyordum onu da yendim dün :P Birkaç yorum yazdım :)))) Yorumları görünce ben de çok mutlu oluyorum o yüzden daha çok yorum yazmaya çalışacağım. :)))

Emma dedi ki...

Muko çok teşekkür ederim, rahatsız olmanın aksine memnum oldum. :))
Ben de 85'e düşüyorum geri 93'e çıkıyorum son aylarda hep. 85'in altına inemedim, eskiden 60 kiloydum ne ara bu kadar şiştim onu bile fark edemedim. :)))
Hangi bayanın kilo problemi yoktur ki. :))
İnşallah siz de kurtulursunuz şu kilo illetinden ve dahası bir daha geri almazsınız.
Tekrardan çok teşekkür ederim yorumunuz için. :)))

YeMeK vAkTi dedi ki...

Bende diete başladığımda genelde yakın çevremden gizlerim en başta eşimden.Çünkü yine bozarsın nasılsa ay bu kaç gün sürecek gibi laflardan nefret ediyorum çünkü :(başarılar sana

Emma dedi ki...

Teşekkürler ve evet çok yerinde bir tespit olmuş :))) Bende de aynı durum mevcut :(

tuğçe dedi ki...

emma! sana, doğallığına, samimyetine, gücüne ve dürüstlüğüne bayıldım! senin blogun her gün mutlaka göz attığım bloglarımdan biri olacak...bu kilo meselesi ne menem ne felaket bir şeydir iyi bilirim...diyet yaptığımı kimsenin hatta annemin bile bilmesini istemiyor ollmam abes geliyordu yalnız değilmişim demek :) sanırım artık yalnız değilim :)

U Yeah dedi ki...

emma, seni mimledim ilk mimin olacak bu :)

OtsuMimar dedi ki...

bende diyet yapmak istiyoruummm ama bir türlü başlayamıyoruumm ;)

Emma dedi ki...

tuğçe öncelikle çoook çok teşekkürler :) inan seni çok iyi anlıyorum hatta benden iyi kimse anlayamaz ama bu konuda ben de kendimi yalnız hissederdim yalnız olmadığıma ben de sevindim. :) çok mutlu etti yorumun beni :))

Sadece Umut / Only Hope evet evet ilk mimimmmmmm ne yalan söyliyeyim heyecan yaptım biraz :))) teşekkür ederim. :)

otsumimar ahh inşallah en kısa zamanda başlamak için o ilk adımı atacak azmi bulursun kendinde :) başlamak zor devam ettirmek 2 kere zor :( ama hayırlısı bakalım en kısa zamanda verelim şu kiloları hihihi :)))